MERS Antique Books Antwerp heeft nieuwe bladwijzers om aan verkochte boeken toe te voegen. Er groeit 'etwat' in Berchem.

TESSENS Lucas, TESSENS Manu
MERS Antique Books Antwerp heeft nieuwe bladwijzers om aan verkochte boeken toe te voegen. Er groeit 'etwat' in Berchem.


Maar er is niet enkel de cosmetica, er zijn achter de schermen ook wezenlijke veranderingen en verbeteringen aangebracht. Zo is tijdens de voorbije weken de ORDERAFHANDELING volledig geautomatiseerd en gekoppeld aan het MAGAZIJNBEHEER. Voor dat laatste werd een speciale 'app' voor de smartphone ontwikkeld. Een en ander betekent dat we de klanten sneller kunnen bedienen. Voor het scannen van covers werd voor een andere aanpak gekozen met ook betere software, die tijdwinst oplevert. De etikettering werd beter gekoppeld aan de twee finale stappen van de orderverwerking: verpakking en verzending.

MERS Antique Books Antwerp heeft niet de ambitie de grootste te worden. Wij mikken op kwaliteit en inhoudelijke relevantie. De ICT maakt onze handen en vooral onze hoofden vrij om nog meer in te zetten op beschrijvingen en het leggen van verbanden tussen boeken (bijvoorbeeld via interne links en het tonen van bronnenmateriaal).
Speciaal voor minder kapitaalkrachtige STUDENTEN scannen wij oudere werken in en bieden die onder de vorm van PDF's aan tegen een écht lage prijs.
Meer dan ooit geloven wij in onze rol van culturele mediator, want een boekenantikwariaat kan fungeren als een wegwijzer, een raadgever.
De dag dat alles platte commercie wordt, verlaten wij het toneel.

TESSENS Lucas, TESSENS Manu@ wikipedia