Bevolking, huishoudens, televisiebezit, kabelabon¬nees en ontduiking van kijkgeld in Vlaanderen. De globale analyse kritisch bekeken.

LT
Bevolking, huishoudens, televisiebezit, kabelabon¬nees en ontduiking van kijkgeld in Vlaanderen. De globale analyse kritisch bekeken.
*NOTA

To: CIPAL, t.a.v. dhr Jos Franken, Adjunct van de Directeur-Generaal/¬Team Leader KLG, Cipalstraat 1, 2440 GEEL.
From: Lucas TESSENS, Bestuurder/Research Director
Date: 19970707
Ref: PERSCONFERENTIE KLG 19971001 • Wetenschappelijke onderbouw
Pages (this one included): 1 + rapport
Tel: 014-57.65.52 • GSM: 075-23.79.20 • Fax: 014-58.35.00


Geachte Heer Franken,
Beste Jos,


Hierbij vindt u het rapport
"Bevolking, huishoudens, televisiebezit, kabelabon¬nees en ontduiking van kijkgeld in Vlaanderen. De globale analyse kritisch bekeken."
Het rapport maakt gebruik van de meest recente cijfergegevens.

M.i. kan dit rapport dienen als basistekst voor een presentatie van ca. 10 minuten door onder¬getekende tijdens de geplande persconferentie van 1997¬1001. Meteen zou daarmee de KLG-actie als methodisch en weten¬schappelijk onderbouwd over¬komen, een troef voor de Vlaamse Gemeen¬schap en voor CIPAL (meerwaarde door outsourcing), zo dunkt me.
Het rapport, aangevuld met kleurkaarten, zou meege¬geven worden in de persmap. Ook een vulgariserende samenvatting van max. 1 pagina, direct bruikbaar voor journalisten, zou worden voorzien. Deze samenvat¬ting zou ook in ASCI op diskette worden gezet, een service die door journalisten op prijs wordt gesteld.

Uiteraard is dit slechts een voorstel en dient de procedure de goed¬keuring weg te dragen van de Vlaamse Gemeenschap (Kabinet en administratie) en van CIPAL.

Voor verder gevolg.

Met vriendelijke groet,



Lucas TESSENS
LT@ wikipedia