Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/sites/web/mersbe/www/BOOK/988534.php:42) in /data/sites/web/mersbe/www/bookshelf_checkout.php on line 428


COCHEZ Tom, LELOUP David

De vrienden van het vastgoed - Geheime deals, miljoenencadeaus en bouwvergunningen op maat. Hoe toppolitici en bouwpromotoren gouden zaken doen in België.

Paperback, in-8, 254 pp., index/register.
Onderzoeksjournalisten Tom Cochez en David Leloup beschrijven in dit boek hoe gebouwen op dezelfde dag twee keer verkocht worden, met stevig prijsverschil, hoe bouwvergunningen goedkope grond plots miljoenen meer waard maken en hoe openbaar domein uitverkocht wordt aan vastgoedondernemers die politici trakteren in sterrenrestaurants. We schrijven niet de jaren 70 van vorige eeuw, dit is het België van nu.
De vrienden van het vastgoed, een uitgave van het platform voor onderzoeksjournalistiek Apache, vormt onontbeerlijke lectuur voor iedereen die wil weten waarom de vastgoedprijzen nog sneller rijzen dan de skyline van Antwerpen.

COCHEZ Tom, LELOUP David@ wikipedia

€ 30.0

Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, object given in /data/sites/web/mersbe/www/_includes/template/mysql_close.php on line 8